Winkelwagen

Column Harry Meens

By 31 juli 2020november 4th, 2021Column

Eindelijk…

Er is weer leven in de brouwerij. Nadat we gedurende een aantal maanden ons proeflokaal moesten sluiten vanwege een grote verbouwing en direct daarna vanwege corona, is ons proeflokaal weer geopend. Weliswaar met een maximum aantal van 20 personen per rondleiding. Maar wat een feest, het nieuwe proeflokaal met haar bezoekers.

Terug in de tijd
Terug naar de tijd van mijn voorvaderen. De menselijke maat is weer terug. We kunnen elkaar weer in de ogen kijken, samen proosten en een heerlijk koud glas Meens bier drinken.

Af en toe binnen lopen
Fantastisch om af en toe binnen te lopen en een leuk gesprek aan te gaan met enthousiaste bierliefhebbers. Iedereen enthousiast. De rondleiders, de rest van de medewerkers en niet in het minste ook de bezoekers.

Misschien dat u ook eens komt buurten!

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”