Winkelwagen

Column Martijn Meens

By 29 december 2020november 4th, 2021Column
Martijn Meens

Een regen van medailles
Internationale, gerenommeerde biercompetities en steeds vallen we weer in de prijzen. Londen, Brussel, New York, Europa Int.

Hoe is dat mogelijk?
Natuurlijk kiezen we de beste grondstoffen uit en hebben we uniek bronwater. Ook hebben we brouwrecepten die vervolmaakt zijn gedurende 150 jaar en geven we het bier de tijd om te rijpen.

Arbeidsethos
Maar het allerbelangrijkste is eigenlijk, in onze Limburgse Familiebrouwerij, dat we de lat zeer hoog leggen en ook hier geen concessies
doen. Niet alleen voor onszelf maar ook voor ons team van brouwers en andere medewerkers. Dit is soms niet makkelijk en daarom
moet je uit het juiste hout gesneden zijn om prijswinnende bieren te brouwen. Iedere dag proeven wij als kleinschalige en ambachtelijke familiebrouwerij elke partij bier die de brouwerij verlaat.  Menig ‘enthousiaste’ brouwer loopt hierop dan ook stuk en heeft hiermee grote moeite. Echter uiteindelijk is het de passie voor bier die ons de kracht geeft om geen concessies te doen en heerlijke prijswinnende bieren te brouwen.

Speciaal voor u als fijnproever.

We zijn trouw aan onszelf.

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”