fbpx

Winkelwagen

Column Michelle Meens

By 26 februari 2021november 4th, 2021Column

Het is goed geweest!
We willen weer open, voor onze trouwe Alfa fans, onze leveranciers, en zeker voor de horecazaken en drankenhandels die het zo te verduren hebben in deze crisis.

Kansen pakken
Om toch verder te gaan en kansen te pakken als ondernemers, zijn we het concept Bie de Bron -tot in detail- verder gaan uitwerken. Maandenlang zijn we bezig geweest met het creëren van onder andere perfecte biercocktails, biermosterd gemaakt van in, Edel Pils getrokken mosterdzaden, en heerlijke bierbostel-chocolate-chip-cookies. Fusion gerechten met een lokale touch, die spannend zijn en waar overal verwezen wordt naar bier; in de vormgeving of gebruikt als ingrediënt.

Complexe smaken
Ikzelf hou erg veel van eten, omdat dit voor mij een moment van ontspanning is. Samen met familie, vrienden en collegae. Even genieten van al die complexe smaken. Smaken die ik van kinds af aan al heb leren ontdekken, omdat we getraind werden op het proeven van bier. Hier zitten namelijk ontzettend veel verschillende smaakcomponenten in.
Bier is dus vanzelfsprekend het centrale thema in de nieuwe menukaart, hoe kan het ook anders. Ik vind het eigenlijk wel heel ontspannend om hiermee bezig te zijn.

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”