Winkelwagen

Q&A Michelle Meens

By 31 januari 2022Column
Milan:
Had je van kleins af aan al het idee om te gaan werken bij de ALFA , om het bedrijf van je voorouders voort te zetten ?of ben je er gaan werken omdat je het idee hebt dat het van je verwacht wordt om dan samen met je broer en zus het later over te nemen ?
Michelle:
Toen ik klaar was met mijn studie wilde ik heel graag gaan reizen. Ik wist helemaal nog niet zeker of ik bij de brouwerij wilde instappen.
Het is zeker niet altijd makkelijk om in een familie bedrijf op te groeien. Maar tijdens mijn reis ben ik me ervan bewust geworden dat het ook zeker een voorrecht is is, het is gewoon een hele mooie kans die ik gekregen heb. Door dit inzicht ben ik supergemotiveerd terug gekomen en en ben met heel veel enthousiasme mee gaan draaien. Mijn broer is ook werkzaam bij de brouwerij maar hij is heel technisch en weet alles over het brouwproces. Daardoor vullen we elkaar perfect aan. Ik ben sterk in de verkoop, marketing en ontwikkeling. We hebben dezelfde ambitie, die combinatie is goud waard. Het was voor onze vader nooit vanzelfsprekend dat wij deze stap zouden maken. Maar nu het zover is, is hij super trots en -bijna- klaar om het stokje over te dragen.
Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”