Brussels Beer Challenge 2022 – Alfa Edel Pils wederom met GOUD bekroond!

 

Alfa Edel Pils is wederom in de prijzen gevallen. Dit keer bij de Brussels Beer Challenge. Na het eerdere succes tijdens de World Beer Awards is Alfa Edel Pils nu ook bekroond met GOUD bij de Brussels Beer Challenge. Een prachtig resultaat en een absolute kroon op het werk van de familiebrouwerij uit Limburg.

Harry, Martijn Meens en medewerkers zijn ontzettend trots op het resultaat: ”schitterende erkenning voor onze familiebrouwerij, elke dag staan wij hier met ons gepassioneerde team te werken aan hetzelfde doel, het brouwen van de beste bieren”. Het 85-koppige internationale proefpanel van Brussels Beer Challenge heeft Alfa Edel Pils in de categorie International Style Pilsner als enige met goud bekroond. Collega brouwers Brand en Gulpener eindigden in dezelfde categorie met een zilveren medaille. Met maar liefst 1800 deelnemende bieren is de gouden medaille een absolute bekroning in de prestigieuze competitie. Daarmee staat Alfa (inter)nationaal als koploper op de kaart.

Proeven?
Ontdek hoe en waar het Beste Pils ter Wereld wordt gebrouwen tijdens onze rondleiding met uitgebreide proeverij van onze bieren.

Boek snel 👉Tappen in jouw horecazaak