Winkelwagen

Alfa Herfstbok Omelet

Omelet Alfa Herfstbok

Het spek marineren in Herfstbok en laten uitlekken.
De cantharellen schoon borstelen en grotere doorsnijden.
Prei fijn snijden en wassen.
Ui fijn hakken.
Het spek in een hete pan bakken en uit de pan scheppen.
In de pan een klein klontje boter of olie en daarin de ui, prei en cantharellen roerbakken.
Voeg het spek erbij.
De eieren los kloppen met zout en peper en een klein beetje Herfstbok.
Giet de ei massa op de groenten en bak de omelet langzaam, zodat de bovenzijde stolt.
Leg zo nodig even een deksel op de pan.

Eten met een snee volkoren brood en een glas Alfa Herfstbok erbij.

Ingrediƫnten:
50 gram gerookt spek
Alfa Herfstbok
3 eieren
cantharellen
stukje ui
stukje prei
boter
peper
zout

Recept; Netty & Wil Engels, Thull, Schinnen