Winkelwagen

8e editie van de Week van het Nederlandse Bier

By 30 april 2019Nieuws

De Week van het Nederlandse bier opent het event met een bierproeffestival en wordt georganiseerd door de branchevereniging van Nederlandse Brouwers. Dit event zal plaatsvinden op 16, 17 en 18 mei in Den Haag. Uiteraard zijn wij ook van de partij en beiden wij diverse bieren aan uit onze familiebrouwerij in Thull. 

Tijdens de Week van het Nederlands bier worden er elke festivaldag interessante (walking) masterclasses en workshops gegeven.

Drie dagen lang presenteren 45 Nederlandse brouwerijen meer dan 250 bieren op het Nederlands Bierproeffestival. De Grote Kerk wordt omgetoverd tot een sfeervol festivalterrein. Het kerkplein word voorzien van een gezellig terras met diverse foodtrucks waar je heerlijk kunt eten. Tijdens het festival is er de mogelijkheid om met brouwerijpersoneel in gesprek te gaan over hun bieren en de brouwprocessen.

Kom op 16, 17 of 18 mei naar Den Haag en proef Limburg.

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”