Winkelwagen

ALFA 0.0 %  1 APRIL GRAP BINNENKORT BIDON 0.0%

By 1 april 2019januari 22nd, 2021Nieuws, Persbericht

1 April:
Dit is het enige Alfa 0.0% wat je ooit zult zien, ons pure bronwater.
Wij zijn trouw aan onszelf!
“We maken toch geen limonade”, aldus Harry Meens.

Bronwater is drinkwater dat wordt gewonnen uit een natuurlijke, onderaardse bron. In ons geval uit een watervoorraad op 152 meter diepte, afgeschermd door natuurlijke gesteenten.
Voor het maken van ons ALFA bier zijn vier ingrediënten essentieel in het brouwproces. Het belangrijkste ingrediënt is bronwater. Wij werken met 6000 jaar oud bronwater dat rechtstreeks in de brouwketel gepompt wordt zonder enige behandeling of correctie. Verder gebruiken wij speciale hop en mout en uiteraard ons eigen Meens stamgist. Dat (s)maakt ons bier zo uniek.

Onze voorvaderen brouwen al sedert 1870 onze bieren op traditionele manier, volgens ons oude familierecept. We doen het met passie en gedrevenheid, we doen daar geen concessie aan. Alleen het beste is goed genoeg!

Om toch te zorgen dat iedereen ALFA 0.0% kan drinken, geven we eind van deze maand bij elke krat in de supermarkt een eigen ALFA 0.0% Bidon uit (op=op).
Die moet je wel zelf vullen. ‘Want wij bróuwen het niet’

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”