Winkelwagen

BBB Maastricht

By 2 oktober 2023Nieuws

BBB Maastricht 2023

BBB Maastricht staat weer voor de deur, hét toonaangevende evenement waar de Nederlandse en Belgische horecasector samenkomen. Als Alfa Brouwerij kijken we er weer naar uit deel te nemen aan deze vakbeurs, die niet alleen talloze netwerkmogelijkheden biedt, maar ook een bruisend programma vol proeverijen, biertapwedstrijden, kookwedstrijden en masterclasses.

BBB Maastricht is dé plek om inspiratie op te doen en jezelf te informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de horeca. In de gastvrije ambiance van dé horecavakbeurs van de regio ontmoet je Belgische en Nederlandse horecaleveranciers, en kun je onder het genot van een hapje en een drankje nieuwe contacten leggen.

We nodigen je uit om onze stand, D430, te bezoeken op BBB Maastricht op 9, 10 en 11 oktober. Ontdek onze bieren en laat je adviseren door ons deskundig team. Kom alles te weten over een mogelijke samenwerking met de Alfa Brouwerij. We kijken ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten en samen te proosten op een fijne en contractloze samenwerking!

Klik hier voor meer informatie op de site van BBB zelf.

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”