Winkelwagen

Brussels Beer Challenge 2022: met GOUD bekroond!

By 21 november 2022november 23rd, 2022Nieuws

Alfa wederom bekroond met Goud tijdens de Brussels Beer challenge

Ambacht, traditie en passie resulteren in 2022 tot 2 GOUDEN MEDAILLES!

THULL – Alfa Edel Pils is wederom in de prijzen gevallen. Dit keer bij de Brussels Beer Challenge. Na het eerdere succes tijdens de World Beer Awards is Alfa Edel Pils nu ook bekroond met GOUD bij de Brussels Beer Challenge. Een prachtig resultaat en een absolute kroon op het werk van de familiebrouwerij uit Limburg.

Kwaliteit
Alfa Edel Pils overtreft de standaard van pils in smaak en kwaliteit. Het heeft een volle, fris-fruitige en eigenzinnige smaak door onder meer gebruik te maken van Alfa’s eigen Meens stamgist voor het gistproces. Daarnaast gebruikt Alfa natuurzuiver bronwater uit eigen bron; zo zuiver dat het rechtstreeks de brouwketel in kan. Dat, gecombineerd met het vakmanschap van de Alfa-brouwmeesters die elke dag het uitgebalanceerde evenwicht tussen kwalitatief hoogstaande hop en mout bewaken, zorgt voor de unieke frisheid en hoogstaande kwaliteit van het ‘Beste Pils ter wereld’.

Gouden Medaille Brussels Beer Challenge
Harry, Martijn Meens en medewerkers zijn ontzettend trots op het resultaat: ”schitterende erkenning voor onze familiebrouwerij, elke dag staan wij hier met ons gepassioneerde team te werken aan hetzelfde doel, het brouwen van de beste bieren”. Het 85-koppige internationale proefpanel van Brussels Beer Challenge heeft Alfa Edel Pils in de categorie International Style Pilsner als enige met goud bekroond. Collega brouwers Brand en Gulpener eindigden in dezelfde categorie met een zilveren medaille. Met maar liefst 1800 deelnemende bieren is de gouden medaille een absolute bekroning in de prestigieuze competitie. Daarmee staat Alfa (inter)nationaal als koploper op de kaart.

Meer lezen? Check:
https://www.alfabier.nl/

Dankjewel aan onze helden die dag in en uit zorgen voor de kwaliteit van ons Alfa Bier! En ook nog dank aan de ontbrekende helden op deze foto Lars, Stevy, Jean-Paul, Olga, Javéry en Joep.

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”