Winkelwagen

De Week van het Nederlandse Bier

By 24 mei 2018Nieuws

Alfa’s Bieren in het (culinaire) zonnetje

De Week van het Nederlandse Bier die loopt van 24 mei tot 3 juni besteedt aandacht aan Nederlandse bieren. Als traditierijke Limburgse familiebrouwerij participeren wij uiteraard graag in dit initiatief. We laten de consument met plezier ontdekken en ervaren hoe veelzijdig bier kan zijn! Bier komt in verschillende stijlen, smaken en kenmerken en is daarom zeer goed combineerbaar met goed eten. Dan wordt bier drinken al helemaal een feestje!

Ons paradepaardje Alfa Edel Pils valt in de smaakcategorie Soepel & Subtiel. Het is vol, fris-fruitig en eigenzinnig van smaak en heerlijk bij hartige gerechten zoals quiches. Maar ook kip en gevogelte, vette vis en witvis zijn erg goede food-combinaties met ons goed doordrinkbare pils. Dus eigenlijk is alles lekker als er maar Edel Pils bij gedronken wordt 😉 Tenminste, dat vinden wij…

Ons Alfa Krachtig Dort is een bier in de smaakcategorie Amber & Elegant. Met zijn subtiele bitterheid door de gebruikte hoppen, een stevige body met zijn fijne zoetje is deze Dortmunder uitstekend te combineren met vleesgerechten zoals een Limburgs Stoofpotje! Ook ons Lentebok, Herfstbok en Donker Bruin passeren de (culinaire) revue op de site van www.datsmaaktnaarbier.nl. Doe er inspiratie op!