Winkelwagen

#extradrankje

By 20 april 2020Nieuws

Samen steunen we alle Nederlandse horecaondernemers middels ons collectief #extradrankje

Steun jouw favoriete horecazaak en bestel een #extradrankje. Post een foto van jouw rondje, gebruik #extradrankje, tag je horecazaak en wie weet betaalt Alfa Bier jouw rekening.

1 juni is het eindelijk zover! Dé dag waarop de horeca (met een pakket aan maatregelen) weer open mag. Een dag waar we allen lang op hebben moeten wachten. Niet alleen de ondernemers, maar ook wij, net velen van jullie, hebben hier halsreikend naar uit gekeken. 1 juni zal de dag zijn waarop de maatschappij zich veerkrachtig toont. Jaren later zullen we het hier met de jeugd van de toekomst nog steeds over hebben.

Nationale dag van de horeca
Laten we 1 juni herinneren als ‘nationale dag van de horeca’, een speciaal moment waar iedereen in Nederland aan heeft bijgedragen. Dankbaar zijn we aan iedereen die zich heeft ingezet om het tij in Nederland te keren.
Geniet van de zon, elkaars gezelschap en bestel nog een extra drankje (Alfa Edel Pils). Zo kunnen we de opstartende, hardwerkende (horeca)ondernemer een extra zetje geven naar een positieve tweede helft van 2020. #extradrankje

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”