Winkelwagen

Gastvrij Rotterdam

By 1 september 2023Nieuws

Gastvrij Rotterdam 2023

Ook dit jaar zijn wij te vinden op Gastvrij Rotterdam van 18 t/m 20 september. Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals in Rotterdam Ahoy. Als hoogstaand gastronomisch platform brengen zij de laatste trends, ontwikkelingen en inspiratie naar jou. Op de beursvloer ontdek je een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Beursbezoekers kunnen genieten van 500 deelnemers, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Dat wil je niet missen!

Kom gezellig langs bij onze stand met nummer 6.209 en ontmoet onze accountmanagers voor een vrijblijvende kennismaking, gesprek of perfect getapt glas Alfa Bier!  Klik hier voor meer informatie op de website van Gastvrij Rotterdam zelf.

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”