Winkelwagen

Alfa Herfstbok

By 1 oktober 2020Nieuws
herfstbok

Alfa Herfstbok, gelimiteerde oplage

Elk jaar brouwen we maar één brouwsel met exclusieve hopsoorten, onze Herfstbok is dus gelimiteerd en uniek.
Passend bij het jaargetijde een bier met een krachtige, karamelachtige en kruidige smaak.
Speciaal door ons geselecteerde gebrande mouten vormen ieder jaar de basis voor de perfecte robijnrode kleur en de uitgekiende smaakbalans van Alfa Herfstbok.

Seizoen
Officieel doet de Herfstbok zijn intrede traditiegetrouw op de eerste maandag van oktober. Gezien de snel veranderende markt merken wij dat de vraag naar bokbier zich verplaatst richting september. Dit met het resultaat dat we al in juli moeten brouwen.

Als familiebrouwerij hechten we veel waarde aan tradities en authenticiteit. Het openen van het seizoen onder het genot van een bokbier is er daar dan ook één van.

Michelle Meens: ”Zeg nou zelf, Alfa Herfstbok hoort toch gewoon bij de herfst?”
”Het ambacht wordt eigenlijk teniet gedaan, als het voor het seizoen geïntroduceerd is! Zeker als het dan nog 30 graden is.”  

Bestel hier jouw perfecte Alfa Herfstbok glas!

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”