Winkelwagen

Alfa Krachtig Dort wint goud tijdens London Beer Competition 2024

By 30 april 2024Nieuws

Alfa Krachtig Dort wint wederom een gouden medaille

[Thull, 01-05-2024] – Alfa Bier is verheugd aan te kondigen dat Krachtig Dort wederom een gouden medaille heeft behaald. Dit maal tijdens de London Beer Competition.

De London Beer Competition is een gerenommeerde wedstrijd waaraan brouwerijen van over de hele wereld deelnemen. Het opnieuw winnen van een gouden medaille bevestigt ons voortdurende streven naar perfectie. Bij Alfa Bier is dan ook alleen het beste goed genoeg.

Om deze gouden medaille met jullie te vieren zijn alle Krachtig Dort-gerelateerde producten in onze webshop tijdelijk met 10% afgeprijsd. Voer kortingscode: KRACHTIGDORT24 in bij het afronden van uw bestelling en profiteer van deze korting. Deze actie is geldig t/m 7 mei 2024.

Proef en ontdek ons Alfa Krachtig Dort tijdens een bezoek aan onze brouwerij. Leer alles over onze meer dan 150 jaar oude familiebrouwerij in het prachtige Zuid-Limburg. Ga snel naar alfabier.nl/brouwerijbezoek.

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”