Winkelwagen

Liefde is … als een goed glas Alfa Bier!

By 17 januari 2023februari 1st, 2023Nieuws
Foto: Olga en Stevy in Venetië tijdens de carnaval

Liefde is … als een goed glas Alfa Bier!

Een bier gemaakt in de hemel door een koppel wiens huwelijk gemaakt is in de hemel. Olga en Stevy zijn een uniek koppel die beiden bij Alfa Brouwerij werken. Olga is een kwaliteitscontrole freak, en Stevy is een brouwer. De meeste brouwerijen zouden kunnen denken dat dit een belangenconflict is – een persoon in de productie die getrouwd is met iemand anders in de kwaliteitscontroleafdeling – zie je, hoe meer problemen Stevy ondervindt in de productie, hoe meer bezoek hij zal krijgen van zijn vrouw in de kwaliteitscontrole. Toch zou dit een geheime reden kunnen zijn waarom de brouwerij is erkend als het beste bier ter wereld – het is deels te danken aan de communicatie tussen deze twee. Beiden zijn toegewijd aan Alfa – ze zijn getrouwd met Alfa-bier op hun receptie. En thuis vind je alleen Alfa-bier in hun koelkast. Dat is integriteit.
We hebben vernomen dat Stevy denkt dat hij thuis de baas is. Daar valt over te discussiëren. Maar OIga is zeker de baas op het werk. We vroegen deze twee of ze hun “geheim” konden onthullen voor hun 4-jarige huwelijkssucces. Begin met luisteren naar de behoeften van je partner, werd ons verteld. Besteed aandacht aan elkaar, en praat niet de hele tijd alleen maar over werk. Breng wat verrassingen in je huwelijksleven – wees spontaan.

Onlangs kreeg de Alfa Brouwerij wedereom een A+ rating voor haar BRC certificering, een wereldwijde standaard omtrent voedselveiligheid en kwaliteit voor voedingsmiddelen. Al onze toegewijde medewerkers hebben daar natuurlijk aan bijgedragen door dat te doen waar ze goed in zijn. Olga was degene die gedurende de hele toetsing het vuur aan de schenen gelegd kreeg en moest zorgen dat alle dossiers ook op orde waren. Nadat ze zo hoog scoorde bij de inspectie, was Olga te vinden op TikTok zingend op het nummer “I feel so good!”.

Sommigen hebben gevraagd, hebben Olga en Stevy hun honden “Alfa hond” en de andere “Beta hond” genoemd. Het antwoord was Nee.

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”