Winkelwagen

Zilver bij de London Beer Competition

By 27 mei 2019Nieuws

Met 83 punten heeft Alfa Edel Pils zilver gewonnen bij de London Beer Competition. Dit was de hoogst behaalde prijs in de categorie international lager. De jury beoordeeld op de kwaliteit van het bier, de uitstraling en prijs/kwaliteit verhouding. Om een ​​prijswinnaar te zijn, moet het bier van topkwaliteit zijn, er goed uit zien en opvallen tussen andere bieren.

Al weer in de prijzen met ons Alfa Edel Pils, daar zijn wij super trots op! Sinds 1870 brouwen wij op ambachtelijke, traditionele wijze Alfa bieren. Onze onafhankelijke familiebrouwerij, gelegen tussen de groene heuvels van het Zuid-Limburgse buurtschap Thull in Schinnen, is traditie en receptuur altijd trouw gebleven.

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”