Winkelwagen

Maak kennis met onze Limited Edition Alfa Jubileumfles!

By 6 maart 2020Nieuws

Maak kennis met onze Limited Edition Alfa Jubileumfles! Krachtig Dort in een bijzonder jasje, ter ere van ons 150-jarig bestaan. Het is een meesterwerk met een verhaal, traditioneel gebrouwen én vergist in de originele tanks.
Tijden veranderen, onze ambacht niet.

De Jubileumfles neemt je mee terug in de tijd van onze voorgangers. Een tijd waarin speciaal bier nog maar een schaarste was. Het vertelt de geschiedenis van Alfa Bier op alle fronten: de familie, de smaak en de tradities.
Deze bijzondere receptuur uit 1953, van de derde generatie Meens, maakte Krachtig Dort één van de eerste speciaal bieren in Nederland. Het recept is binnen de familie gebleven en doorgegeven van generatie op generatie. Inmiddels zijn we twee generaties verder en weten we vandaag de dag nog steeds de unieke smaak te behouden.

Een speciaal bier waarmee wij ons jubileum vieren, gebrouwen op traditionele wijze en vergist in de originele tanks. Net als vroeger, want onze kracht zit in het brouwen en dat verandert nooit.

Tijden veranderen dan wel, maar ambacht niet. Dit delen wij graag met anderen. Daarom hebben we ons meesterwerk opnieuw gebrouwen en afgevuld in een bijzondere Jubileumfles. Exclusief voor alle levensgenieters en om samen te delen. Deel ook jouw geluksmoment met een ander, want Alfa Bier verbroedert en verbindt.

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”