Winkelwagen

Nieuwjaarswens Familie Meens 2023

By 14 december 2022april 4th, 2023Nieuws

Nieuwjaarswens

Terugblik naar een bewogen jaar. Het zijn vreemde tijden. Ongekende maatregelen werden er de afgelopen jaren, op velerlei gebieden, door de politiek en overheid getroffen.

Vaak zo lijkt het, zonder onderbouwing of met gedegen onderzoek vooraf en met weinig respect voor een andere mening of aanpak.

Het resultaat is dan ook niet om naar huis te schrijven. Met als gevolg dat mensen in groepen, in vakjes worden opgedeeld, in vóór- én tegenstanders en voor van alles en nog wat worden uitgemaakt.

Openlijk ergens een mening over hebben werd/wordt je niet in dank afgenomen. Dat is iets wat mij persoonlijk zeer raakt. Het tegen elkaar uitspelen van mensen en meningen. Het lijkt wel bijna eenbewuste keuze.

Zo’n samenleving moeten we niet willen. Politiek en media moeten dan ookeen opbouwende rol hierin gaan spelen, andere meningen accepteren, naar consensus streven en uiteindelijk voor cohesie gaan:

Met andere woorden: Samen leven!

Dit is waar wij als familiebrouwerij voor staan, midden in de maatschappij, verantwoordelijk, met een eerlijk, mooi product. Gemaakt door en voor mensen die er samen zijn voor elkaar. Waar niemand wordt uitgesloten.

Luisteren, zelf denken en elkaars mening respecteren.Samenleven in harmonie. Dat wens ik eenieder voor dit jaar.

Op een gezegend 2023 🍻.

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”