Winkelwagen

Q&A Stagaire Glenn

By 26 augustus 2022oktober 7th, 2022Nieuws

Hoe ben je bij Alfa Bier terecht gekomen?
Ik ben bij Alfa Bier terecht gekomen nadat ik geïnformeerd had naar een eventuele stageplek voor mijn opleiding bedrijfskunde. Als reactie kreeg ik hierop dat er mogelijkheden waren, waardoor ik uiteindelijk een half jaar stage heb mogen lopen bij Alfa Bier.

Hoe is het om bij Alfa Bier stage te lopen?
De stage bij Alfa Bier heb ik als erg leuk en interessant mogen ervaren. Het is een gezellige organisatie waarin er veel gedaan en geleerd kan worden. Het is ook fijn dat niet iedere dag hetzelfde is, waardoor je dus steeds met iets anders bezig bent, wat weer zorgt voor meer ontwikkeling en inzichten.

Wat doe je nu bij Alfa Bier en wat vind je hier leuk aan?
Op dit moment ben ik nog steeds werkzaam binnen Alfa Bier. Ik ben hier nog één dag in de week te vinden. Dit doe ik naast mijn studie. Mijn taken op dit moment zijn in principe hetzelfde als tijdens mijn stage; Ik houd mij voornamelijk bezig met het inrichten, automatiseren en optimaliseren van verschillende deeladministraties in het nieuwe systeem. Dit vind ik erg leuk om te doen, mede doordat hier ook een technisch stukje bij naar voren komt.

Wat is het ultieme Alfa Bier momentje voor jou?
Mijn ultieme Alfa Bier momentje is dat wanneer ik aan het eind van de week gezellig met vrienden en familie een Alfa Bier kan drinken. Gezellig met elkaar onder het genot van een heerlijk drankje.

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”