Winkelwagen

Samen successen vieren, door deze moeilijke tijd en samen sterk!

By 9 april 2020Nieuws

Michelle Meens, vijfde generatie van onze onafhankelijke Limburgse familiebrouwerij, gisteren in Hart van Nederland:

” Wij staan midden in de samenleving als mkb-bedrijf en denken dat we deze coronacrisis alleen gezamenlijk kunnen overwinnen.”

Als platte organisatie is iedereen nauw bij elkaar betrokken. Alfa Bier denkt hierbij altijd aan de lange termijn, daarom proberen wij als organisatie een steun en toeverlaat te zijn voor al onze stakeholders; te weten klanten, leveranciers en medewerkers.
Op de brouwerij helpt onze buitendienst met een enorme toewijding mee in de bottelarij, staan onze medewerkers op kantoor telefonisch klaar voor onze klanten en relaties en ontzorgen wij de horeca middels een coulanceregeling en het door ‘De Nederlandse Brouwers’ geïnitieerde collectief; ‘’Help de horeca’’ De hele keten binnen de samenleving zal een stap extra moeten zetten om zo uiteindelijk gezamenlijk deze situatie te buigen.

In de huidige maatschappij zien we ook mooie vormen van betrokkenheid en barmhartigheid; zoals het verzorgen van boodschappen voor je kwetsbare buurman, het versturen van een hartverwarmende kaart en lokale initiatieven voor ouderen om de eenzaamheid tegen te gaan. Als ook de landelijke initiatieven om de vitale beroepen te bedanken. Ontroerend!

Daarom denken wij dat we als familiebrouwerij een voorbeeldfunctie dienen te vervullen in de maatschappij. Initiatieven en cohesie worden dan ook breed omarmd. Maak elkaar bewust van het feit dat we er toch voor elkaar kunnen, maar ook moeten zijn. Zowel in goede als in slechte tijden. Samen Sterk!

Bekijk de link van HVN via: https://www.hartvannederland.nl/video/uitzendingen/2020/8-april-2020-laat/

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”