Winkelwagen

Update: coronavirus

By 16 maart 2020Nieuws

Het zijn uitzonderlijke tijden, de impact van het coronavirus wordt met de dag groter. De maatregelen vanuit overheid en het RIVM zijn ingrijpend maar nodig, willen we de verspreiding van het virus het hoofd bieden.

Ook wij bij Alfa Bier passen deze maatregelen toe. De gezondheid van onze medewerkers en bezoekers van de brouwerij is onze grootste prioriteit. De rondleidingen van ons vernieuwde proeflokaal worden uitgesteld t/m juni 2020. Via onze social-media kanalen houden wij iedereen op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Ook heeft het coronavirus een grote impact voor de horeca, het gevolg door de sluiting van de horeca is enorm. De Nederlandse Brouwers doen mee aan #helpdehoreca! Ook wij doen mee. Help ze door een waardebon te kopen van je favoriete horecazaak via www.helpdehoreca.nl 
Samen staan we sterk!

Als familiebedrijf, willen wij iedereen een hart onder de riem steken in deze tijden van onzekerheid.

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”