Winkelwagen

Vlonders klaar voor plaatsing

By 1 maart 2021Nieuws

Unieke zichtlijnen
Binnen niet al te lange termijn, zal ook de volgende fase van gebiedsontwikkeling Thull worden uitgevoerd. De vlonders van het riet- en biezenveld en het orchideeën-observatorium zijn in de maak en binnenkort wordt de fundering voor de vlonders aangebracht.

Samenwerking
Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen, zijn wij al meer dan een jaar bezig, in samenwerking met verschillende partijen, om het gebied in en rondom Thull opnieuw te verfraaien. Alles met het oog op de schitterende natuur en omgeving. De vlonder is één van de iconische onderdelen die opgaat in het landschap en die de poort naar het heuvellandschap opent.

Mijnspoor
Een niet te missen onderdeel van Thull is het voormalige Mijnspoor. Dit dankt zijn historie aan het kolenspoor van de mijnen Emma en Hendrik. Inmiddels heeft het mijnverleden plaats gemaakt voor schitterende fiets- en wandelroutes en biedt het een thuis aan natuurliefhebbers. Genieten pur sang!

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”