Winkelwagen

Week van het Nederlandse Bier

By 26 april 2023mei 1st, 2023Nieuws
Foto: Week van het Nederlandse Bier

Week van het Nederlandse Bier

Met veel plezier delen we u mede dat we deelnemen aan De Week van het Nederlands Bier! Tijdens deze dagen zetten brouwerijen uit heel Nederland hun deuren open om bezoekers te verwelkomen en hun bieren te laten proeven. Het is een unieke kans om te ontdekken wat de Nederlandse biercultuur zo speciaal maakt.

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen op onze stand tijdens het NL Bierproeffestival, waar u kunt genieten van onze heerlijke ambachtelijke bieren en meer te weten kunt komen over onze rijke geschiedenis en het brouwproces.

Onze gepassioneerde medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te laten proeven van de unieke Alfa Bieren. Het is een geweldige kans om onze bieren te ontdekken en te genieten van de gezellige sfeer.

We hopen u te mogen verwelkomen op onze stand tijdens De Week van het Nederlands Bier. Voor tickets en meer informatie klikt u hier.

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”