Winkelwagen

Stichting ZLF 2024 kiest voor samenwerking met Alfa Bier

By 30 april 2024Nieuws

ZLF 2024 kiest voor Alfa Bier

[Thull, 01-05-2024] – Stichting ZLF 2024 kiest voor samenwerking met Alfa Bier. Het ZLF is een jaarlijks terugkerend evenement dat de Limburgse cultuur, tradities en gemeenschapsgeest viert. Dit jaar zal het plaatsvinden in het schilderachtige Papenhoven-Grevenbicht, van 19 tot 27 juli 2024. Het belooft een unieke gelegenheid te worden voor bezoekers om te genieten van een rijkdom aan culturele festiviteiten en activiteiten.

Het schutterijwezen heeft de afgelopen decennia een prominente plaats ingenomen op sociaal-cultureel gebied binnen de Provincie Limburg. Daarnaast vormen schutterijen in met name de plattelandsgebieden een onmiskenbare schakel in het dagelijkse maatschappelijke leven.

Bezoek de website van ZLF voor meer informatie.

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”