Winkelwagen

NIEUW: Blond Bier 75cl

By 3 maart 2021Persbericht
Slider_home_KD75_21

NIEUW: Blond Bier 75cl!
Vanaf nu landelijk verkrijgbaar bij geselecteerde verkoopkanalen

De Alfa Brouwerij heeft vanaf 1 Maart 2021 de 75cl fles Krachtig Dort – Blond Bier toegevoegd aan het assortiment. Dit mede naar aanleiding van het succes van de Limited Edition 75cl fles ter ere van het 150-jarig bestaan in 2020. Deze nieuwe verpakking heeft een stoere, krachtige en vernieuwende uitstraling, uiteraard met de vertrouwde smaak van Krachtig Dort, volgens Dortmunder brouwtraditie (7,5% alcohol).

Één van de beste Blond Bieren van de wereld verdient een grote fles om samen te proosten
De familiebrouwerij uit het Limburgse Thull doet niet graag concessies aan de authentieke familierecepturen, dus is er na constructief overleg besloten om een nieuwe verpakking toe te voegen aan het assortiment.
Martijn Meens (5e generatie): ‘Sinds 1870 brouwen wij inmiddels al 5 generaties volgens traditionele familierecepturen. We blijven graag dicht bij onze roots en doen hier geen concessies aan. Het brouwen van Krachtig Dort is een complex en langzaam proces, waarin alle smaken optimaal gebalanceerd dienen te zijn. Na maandenlange rijping is een volmoutige smaak ontstaan, met een verfijnd hoparoma. Mooi om voor ons Blond Bier dan ook zo veel erkenning te krijgen vanuit internationale vakjury’s.’

Diepblauwe fles met een Krachtige boodschap
Bij een nieuwe fles hoort een verfrissende, nieuwe uitstraling. Voortbordurend op de huidige Alfa Krachtig Dort stijl, is het ontwerpteam aan de slag gegaan met de diepblauwe kleur en de huidige naam. De geheel blauwe fles is uniek, opvallend en uitstekend voor de kwaliteit van het bier doordat de UV-straling wordt tegengehouden. Door de blauwe kleur kan deze fles goed voor langere tijd bewaard worden om bij speciale gelegenheden feestelijk te openen. Ook past deze uitstraling perfect in het productassortiment van Alfa Bier.

Trots op de nieuwste campagne, uit de hand van de 4e en 5e generatie Meens: ‘Ontketen de kracht van Blond!’ De komende tijd volgen er nog diverse toevoegingen, zoals glaswerk en geschenkverpakkingen.

Alle productinformatie vind je op: https://www.alfabier.nl/blond-bier

Meer informatie of beeldmateriaal nodig? Neem dan contact op met:

Eefje Willems
marketing@alfabier.nl
046-4432888

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”