Winkelwagen

Country Winner: Alfa Edel Pils Beste Pils ter wereld!

By 30 augustus 2021september 1st, 2021Persbericht
Country Winner: Alfa Edel Pils Beste Pils ter wereld!

Afgelopen jaar heeft Alfa Bier diverse prijzen gewonnen bij zowel de London Beer Competition (‘’Beste Pils ter Wereld’’) als de European Beer Challenge. Daar is nu de bekroning van de World Beer Awards bijgekomen. De onafhankelijke jury heeft het Alfa Edel Pils als ”Country Winner’ uitgeroepen tot Beste Pils van Nederland in de categorie ”Lager Classic Pils”.

Om die reden is Alfa Bier dus niet alleen wereldkampioen, maar ook nationaal kampioen. Verschillende competities, verschillende prijzen, maar keer op keer uitgeroepen tot het Beste Pils door verschillende gerenommeerde bierwedstrijden. Die competities bewijzen keer op keer wat er op de brouwerij al langer geroepen wordt; Alfa Bier is het meest kwalitatieve en lekkerste pils. Het is de passie, het ambacht en het vakmanschap die Alfa Edel Pils maken tot het ‘Beste Pils van Nederland’, maar ook het ‘Beste Pils ter Wereld’.

Op de brouwerij wordt met gepaste trots gekeken naar de gewonnen prijzen, maar ook hard doorgewerkt om in 2022 wederom als hoogste te eindigen, en zo onze herkenbare smaak voor de consument te waarborgen.

Wilt u dit artikel publiceren? In onderstaande link vindt u bijpassend beeldmateriaal ?
https://drive.google.com/file/d/1xLakEbwXfXxEN88b9Ci72kr8h–uLqHj/view?usp=sharing

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”