Winkelwagen

ZLF 2023

By 22 mei 2023Nieuws, Persbericht
Foto: Proostmoment na ondertekening van de overeenkomst

ZLF 2023

Alfa Brouwerij
Thull 15-19
6365 AC Schinnen

03 mei 2023,

Samenwerkingsovereenkomst ZLF SCHIMMERT

Schutterij St. Sebastiaan Schimmert h.o.d.n. Stichting ZLF, Hansen Evenementen en Alfa Brouwerij hebben op 3 mei j.l. de samenwerkingsovereenkomst getekend voor het leveren van alle dranken en bijhorende evenementenmaterialen voor het ZLF 2023 te Schimmert. Voorzitter Ruud Bemelmans, familie Meens en Fred Goossens (Hansen Evenementen) hebben de handtekening gezet onder de lokale samenwerking onder het toeziende oog van Burgemeester Geurts van Beekdaelen.

Tijdens een van de weinige zonnige zonuren begin 2023, is er op dit heugelijke moment geklonken tijdens een bijeenkomst voor genodigden in proeflokaal Bie de Bron. Directeur Harry Meens is trots op de verbintenis met de betrokken partijen: ‘’als Limburgse onafhankelijke familiebrouwerij benadrukken wij ten zeerste het belang van het Zuid-Limburgs Federatiefeest. Het is een belangrijk onderdeel van de Limburgse cultuur. Dat het dit jaar wederom plaats vindt in de gemeente Beekdaelen is extra bijzonder. We hopen allemaal op een zonovergoten, succesvolle editie. Ook wensen we alle deelnemende schutterijen en de organisatie veel succes toe’’

Het ZLF 2023 vindt plaats in het weekend van 14 t/m 16 juli te Schimmert en zal een feest zijn voor alle schutters, inwoners van de gemeente Beekdaelen en overige genodigden en bezoekers. Uiteraard onder het genot van een heerlijk glas Alfa Bier.

Meer informatie over het volledige programma? Bekijk dan: https://www.zlf2023.nl/

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”