ALFA EDEL PILS

Gekroond tot beste pils ter wereld!

Alfa Edel Pils overtreft de standaard van pils in smaak en kwaliteit. Het heeft een volle, fris-fruitige en eigenzinnige smaak door onder meer gebruik te maken van ons eigen Meens stamgist voor het gistproces. Ieder gist heeft zijn unieke karakteristiek en is van grote invloed op de smaak.

Onze brouwmeesters bewaken iedere dag het uitgebalanceerde evenwicht tussen kwalitatief hoogstaand hop en mout om ons Edel Pils zijn frisheid te verlenen. Dat maakt Edel Pils het beste pils ter wereld.

En dan is er natuurlijk ons eigen natuurzuivere bronwater! Gecertificeerd door het Ministerie. Direct aan de bron uit 152 meter diepte opgepompt bronwater, dat zo zuiver is dat het rechtstreeks de brouwketel in kan. Zo ontstaat wat ons betreft het edelste pils van Nederland. Verfijnd, sprankelend en heerlijk dorstlessend. Een premium pilsener. Het beste pilsener ter wereld.

Alcohol: 5%

Wilt u zelf zien en ervaren hoe ons Alfa Edel Pils gebrouwen wordt? Bezoek dan onze brouwerij! Klik op de button hieronder voor de mogelijkheden.

Bezoek brouwerij

ALFA EDEL PILS

Met het Alfa Edel Pils wonnen we meerdere prijzen:

Traditionele brouwproces

Van schroten tot de beveiligde gistkluis in Keulen: ontdek het authentieke brouwproces bij Alfa Bier.

Bekijk het brouwproces

Natuurzuivere ingrediënten

Welke geheime ingrediënten vormen het perfecte Alfa Bier? Ontdek ze hier!

Ontdek de ingrediënten