Proost op de zomer!

De BBQ staat aan, een lekker muziekje op de achtergrond en in je hand een ijskoud Alfa Edel Pils. Verfrissende, sprankelende en verfijnde karakter van Alfa Edel Pils, wat daardoor een heerlijke dorstlesser is. Dat is het ultieme Alfa Zomergevoel. Deze zomer kiezen voor het Beste Pils ter Wereld wordt hierdoor dus nog makkelijker!

Bezoek de Alfa Bierbrouwerij

ALFA EDEL PILS

Gekroond tot beste pils ter wereld!

Alfa Edel Pils overtreft de standaard van pils in smaak en kwaliteit. Het heeft een volle, fris-fruitige en eigenzinnige smaak door onder meer gebruik te maken van ons eigen Meens stamgist voor het gistproces. Ieder gist heeft zijn unieke karakteristiek en is van grote invloed op de smaak.

Onze brouwmeesters bewaken iedere dag het uitgebalanceerde evenwicht tussen kwalitatief hoogstaand hop en mout om ons Edel Pils zijn frisheid te verlenen. Dat maakt Edel Pils het beste pils ter wereld.

En dan is er natuurlijk ons eigen natuurzuivere bronwater! Gecertificeerd door het Ministerie. Direct aan de bron uit 152 meter diepte opgepompt bronwater, dat zo zuiver is dat het rechtstreeks de brouwketel in kan. Zo ontstaat wat ons betreft het edelste pils van Nederland. Verfijnd, sprankelend en heerlijk dorstlessend. Een premium pilsener. Het beste pilsener ter wereld.

Alcohol: 5%

Hier verkrijgbaar

ALFA EDEL PILS

Met het Alfa Edel Pils wonnen we meerdere prijzen: