Winkelwagen

Goud voor Krachtig Dort

By 20 november 2023november 27th, 2023Nieuws

Alfa Krachtig Dort scoort goud tijdens de Brussels Beer Challenge 2023

Wij zijn verheugd te melden dat ons Krachtig Dort de gouden medaille heeft gewonnen tijdens de Brussels Beer Challenge 2023!

Sinds 1953 brouwen we dit speciaalbier met trots, het eerste in zijn soort in Nederland, geïnspireerd door de traditionele brouwstijl uit Dortmund.

Met zijn volmoutige karakter en verfijnde hoparoma’s biedt Alfa Krachtig Dort een smaakervaring die blijft hangen. Ons familierecept ondergaat een zorgvuldig rijpingsproces van 7-8 weken, wat resulteert in een volwassen alcoholpercentage en een krachtige, gebalanceerde smaak.

Dank aan de Brussels Beer Challenge voor deze eer. We blijven ons inzetten voor de hoogste kwaliteit. Dat proef je in elk glas Krachtig Dort. Proost! 🍻

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”