fbpx

Winkelwagen

Alfa Bier & Strong Viking Run

By 12 maart 2018Nieuws

Alfa Bier wederom biersponsor Strong Viking Run

Met gepaste trots presenteert Alfa Bier zich als officiële sponsor van Strong Viking Run. Al vijf jaar op rij gekozen tot de Beste Obstacle Run van Nederland! Deze atletische uitdagingen hebben als missie je zowel fysiek als mentaal sterker te maken. Het gaat om het verleggen van grenzen. Een streven dat perfect past bij de fase waarin familiebrouwerij Alfa Bier zich momenteel bevindt!

Met thema’s zoals Mud, Hills en Water is wel duidelijk dat deze runs voor doorzetters bedoeld zijn. Ploeteren door de modder, zwoegen tegen de heuvels op en waden door het water. Het is zwaar maar aan het einde wacht dan gelukkig een typisch #Alfamoment! Genieten van een welverdiende beloning. De smaak van een geweldige prestatie.

Maar wat wel bijzonder genoemd mag worden is dat de Strong Viking Run organisatie in de afgelopen jaren ook al meerdere Best Family Run awards in de wacht heeft gesleept (2014, 2016). Het gaat dus ook om samenwerken, om familiewaardes, om voor elkaar opkomen en elkaar steunen. Dat spreekt ons als familiebedrijf misschien nog wel het meest aan. We zijn daarom zeer enthousiast om na 2017 ook dit jaar 2018 als hoofdsponsor van deze obstacle runs op te treden.

Dit doen we in Nederland door in totaal bijna 40.000 blikken Alfa bier ter beschikking te stellen voor alle kandidaten van de vier events in 2018.

Ongeveer 80.000 blikken Alfa bier voor alle Strong Viking Runs!

Alfa Bier & Strong Viking in Nederland:

Mud Edition Nijmegen (weekend van 7 & 8 april)

Hills Edition – Amsterdam (weekend van 19 & 20 mei)

Water Edition – Nijmegen (weekend van 23 & 24 juni)

Brothers Edition – Amsterdam (weekend van 15 & 16 september)

Er zullen ook speciale acties volgen rondom deze events, zowel op onze socials en via onze nieuwsbrief maar ook in de supermarkten en kroegen.

En we verdubbelen onze inspanning nog eens door ook de buitenlandse runs te ondersteunen met eenzelfde hoeveelheid blikken Alfa Bier. Want ook in Duitsland, Denemarken en België weten ze de smaak van ons ambachtelijke product wel te waarderen.

Alfa Bier & Strong Viking in Europa:

Osnabrück (weekend van 10 & 11 Maart)

Gent (weekend van 21 & 22 April)

Frankfurt (weekend van 9 & 10 Juni)

Kopenhagen (weekend van 18 & 19 Augustus)

Gent (weekend van 1 & 2 September)

Köln (weekend van 29 & 30 September)

Voor impressies van de Strong Viking Runs uit het verleden of informatie over aanstaande events kun je een kijkje nemen op de website van Strong Viking Run zelf. Maar hou vooral ook onze Facebook pagina, ons Instagram account en onze Alfa Nieuwsbrief in de gaten!