Winkelwagen

Alfa Bier wint twee keer de Dubbel Goud Medaille

By 12 maart 2024maart 13th, 2024Nieuws

Alfa Bier wint twee keer de Dubbel Goud Medaille voor zowel Alfa Edel Pils als Krachtig Dort op European Beer Challenge

[Thull, 11-3-2024] – Alfa Bier is verheugd aan te kondigen dat twee van haar geliefde bieren, Alfa Edel Pils en Krachtig Dort, beide de hoogste eer hebben behaald op de European Beer Challenge.

Deze prestigieuze wedstrijd, die enkele van de meest gerenommeerde bieren van heel Europa samenbrengt, erkent uitmuntendheid in smaak, kwaliteit en vakmanschap. Alfa Edel Pils, een verfrissend en karaktervol pilsener, en Krachtig Dort, een rijk en robuust bier met diepgaande smaken, hebben beiden de jury weten te imponeren met hun uitmuntende smaakprofielen en onberispelijke kwaliteit.

Kwaliteit

Alfa Bier overstijgt de standaard op het gebied van smaak en kwaliteit. Mede dankzij het gebruik van Alfa’s eigen Meens stamgist wat gebruikt wordt tijdens het gistingsproces, ontstaat die unieke smaak. Bovendien maakt Alfa Bier gebruik van natuurzuiver bronwater uit eigen bron; zo zuiver dat het direct in de brouwketel kan worden gebruikt. Dit, in combinatie met de expertise van de Alfa-brouwmeesters, resulteert in onze kwalitatieve bieren.

“Deze dubbele overwinning is een eerbetoon aan het toegewijde vakmanschap van ons team en het voortdurende streven naar perfectie in al onze bieren”, aldus [Harry Meens], directeur van Alfa Bier. “We zijn enorm trots op deze erkenning en blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige bieren die onze klanten keer op keer weten te verrassen.”

Alfa Edel Pils en Krachtig Dort zijn beschikbaar voor bierliefhebbers om te genieten van de onmiskenbare smaak en kwaliteit die deze bieren zo bijzonder maken via verschillende supermarkten, (lokale) slijterijen, ons proeflokaal Bie de Bron, onze Alfa Bier shop en via onze website.

Klik hier voor meer informatie over Alfa Bier en ons assortiment aan bekroonde bieren, of ervaar zelf hoe onze bekroonde bieren gebrouwen worden tijdens een brouwerijbezoek of een bezoek aan ons proeflokaal.

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”