Winkelwagen

Alfa en Canisius creëren Edel Pils Dipstroop

By 11 mei 2018Nieuws
Dipstroopje op basis van Alfa Edel Pils.

Stroopfabriek Canisius heeft samen met Alfa Bier op basis van ons Edel Pils een uniek en heerlijk dipstroopje ontwikkeld. Een lokaal product waarbij twee hofleveranciers uit Schinnen de handen ineen hebben geslagen om iets nieuws op de markt te brengen. Een product waar beide partijen zeer trots op zijn.

 

Schinnen is een opmerkelijk plaatsje, want het telt maar liefst drie bedrijven die het predicaat Hofleverancier mogen dragen. Een eer die ongeveer 450 bedrijven in Nederland ten deel valt en een erkenning voor ambachtelijke bedrijven die minimaal 100 jaar dienen te bestaan. Het gaat om Alfa Bier, Stroopfabriek Canisius en Bakkerij Extra. Zeer uitzonderlijk dat dit predicaat drie keer is verleend in een gemeente van zo’n 3000 inwoners!

Als familiebedrijf dat vast verankerd is in Zuid-Limburg, hebben we altijd oog voor lokale samenwerkingen en een combinatie met Canisius ligt dan ook zeer voor de hand. Het leverde een smakelijk dipstroopje op basis van ons Edel Pils bier op. Ons premium bier Edel Pils is het cruciale bestanddeel van deze lekkernij. Het stroopje bestaat er voor iets meer dan 50% uit. De unieke smaakbeleving die zo kenmerkend is voor ons Edel Pils geeft het stroopje zijn bijzondere smaak. Onmiskenbaar zitten de elementen die ons premium pilsener zo populair maken verweven in de door Canisius vervaardigde lekkernij. Het past bijzonder goed bij oude, belegen of buitenlandse kaassoorten en is ook uitermate geschikt voor bij de borrel als smakelijke aanvulling op een tapas- of borrelplankje.


Edel Pils dipstroop is vanaf nu ook te koop in onze eigen Alfa webshop. Voor liefhebbers van bier die eens iets bijzonders willen bij het kaasplankje of de borrelhapjes is er een potje van 170 ml voor 2,59 euro te koop. Het dipstroopje is los te bestellen, maar ook in een pakket van zes potjes, zodat ook bij een uitgebreidere borrel met meerdere gasten genoeg voorraad aanwezig is. Bestel snel in onze Alfa Bier webshop