Winkelwagen

Beste Pils ter wereld – ook in 2021!

By 20 april 2021juni 23rd, 2021Nieuws, Persbericht

Beste Pils ter wereld – ook in 2021!

De bieren Alfa Edel Pils en Alfa Krachtig Dort zijn weer in de prijzen gevallen. Het Edel Pils is in 2021 wederom als hoogste beoordeeld in de categorie International Lager tijdens de London Beer Competition. Dat betekent wederom dat de titel  ‘’Beste Pils ter wereld’’, verdiend is. Iets dat de Alfa Bier liefhebbers natuurlijk al lang wisten, en nu ook weer door een internationale jury wordt bevestigd.

De London Beer Competition wil biermerken leren kennen, herkennen, beoordelen en belonen. Als een biermerk zijn plaats wil verdienen op het schap van een winkelier of op de bierlijst van een restaurant – en daar wil blijven- moet het verkoopbaar zijn, een uitmuntende smaak hebben en consumentgericht zijn.

Het is de ambachtelijke kwaliteit die aan de basis ligt van de vele prijzen die er met Alfa Bier worden gewonnen. Daarnaast is het die kwaliteit die samenhangt met alle andere aspecten waarop de LBC de bieren beoordeelt, zoals waar voor je geld en uiterlijk.  Ook daarin doen we geen concessies! Bij de brouwerij ligt de nadruk op constante kwaliteit. Het is dan ook niet vanzelfsprekend dat wederom de titel ‘’Beste Pils ter wereld’’ is toegekend. Elk brouwsel wordt continue gecontroleerd op de hoge kwaliteitseisen door onze brouwers én dat resulteert in een constante kwaliteit.

Naast de winst in de categorie International Lager is ook Alfa Krachtig Dort beoordeeld met maar liefst 87 punten (2e plek) en bekroond met een zilveren medaille. De familie Meens en het Alfa team zijn dan ook erg trots op het behalen van deze prijzen en het feit dat Alfa Edel Pils wederom ‘’Beste Pils ter wereld’’ genoemd kan worden.

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”