Winkelwagen

Alfa Bier Limburg Trofee

By 21 december 2023Nieuws

Limburg Trofee en Alfa Brouwerij kondigen 2-jarige samenwerking aan

De ‘Alfa Bier Limburg Trofee’ is daarmee een feit

Alfa Brouwerij en bestuur Limburg Trofee (voorheen Nummer-1 Limburg Trofee) zijn verheugd om een lokale samenwerking aan te kondigen voor dit speciale wielerevenement in het Zuiden van Limburg.

De brouwerij onder leiding van Harry Meens staat voor verbinding en verbroedering binnen het verenigingsleven en sportcultuur in Limburg. Deze samenwerking weerspiegelt dan ook het engagement van beide partijen om de lokale gemeenschap te ondersteunen. Harry Meens, directeur Alfa Brouwerij: ‘’We zetten ons als Limburgs MKB bedrijf in voor het bevorderen van lokale initiatieven zoals dit wielerevenement. Sporten voor jong en oud, waarbij plezier en saamhorigheid hoog in het vaandel staan, dat is wat telt in deze maatschappij’’.

De organisatie van de Limburg Trofee organiseert jaarlijks een wielerevenement met aandacht voor de allerkleinsten (Dikke banden race), diverse categorieën jeugdwedstrijden en de Limburg Trofee. Ze bieden hiermee een platform voor ontluikend wielertalent in Nederland. Gé Hügel, organisatie Limburg Trofee: “We zijn zeer verheugd op deze mooie samenwerking met Alfa Brouwerij. We delen dezelfde kernwaarden en zoeken steeds de samenwerking op met lokale partners. Alfa Brouwerij past goed in onze gezamenlijke ambities”.

De komende 2 jaar (2024/2025) werkt Limburg Trofee exclusief samen met Alfa Brouwerij als hoofdsponsor en natuurlijk als bierleverancier.

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”