fbpx

Winkelwagen

Medewerker van het jaar 2021!

By 24 december 2021januari 3rd, 2022Nieuws

Elk jaar wordt er een medewerker van het jaar uitgeroepen, een traditie die Harry Meens al vanaf het begin hoog in het vaandel heeft staan. ”Elke medewerker binnen onze brouwerij is even belangrijk. Toch blijf het leuk een medewerker van het jaar in het zonnetje te zetten, om een extra stukje waardering te uiten, maar ook om de intrinsieke en gezonde motivatie voor het volgende jaar te ondersteunen”

Dit jaar was Detlef Kroeze de gelukkige winnaar, met een mooie plaquette, toespraak en foto met de familie Meens werd hij in het zonnetje gezet. Detlef werkt in de bottelarij en is accuraat, iedere pallet die de bottelarij verlaat wordt door hem gecheckt en geteld.

Detlef bedankt voor je zeer gewaardeerde inzet het afgelopen jaar!

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”