Winkelwagen

Prachtige tv-reportage ‘De Opvolgers’

By 10 augustus 2018Nieuws

Portret van onze familiebrouwerij

Recent was bij omroep WNL een prachtig portret van ons te zien in een aflevering van ‘De Opvolgers’. Alfa is een onafhankelijke familiebrouwerij! Al vanaf de oprichting. Dat betekent dus dat steeds de volgende generatie het roer overnam en dat al sinds 1870. Ook nu staan de drie kinderen (de inmiddels 5e generatie) klaar om over enkele jaren het stokje te nemen. Dat was aanleiding voor de NPO om ons te benaderen voor een documentaire over de opvolging bij Alfa.

Een filmploeg van de NPO en presentator Sander Schimmelpenninck zijn hier in Schinnen twee dagen bezig geweest met opnamen en interviews. Hierbij werd veel aandacht besteed aan de traditie binnen onze familie om iedere dag het uiterste van onszelf te vragen om zo de brouwerij steeds te continueren. Natuurlijk is er ook gekeken naar de huidige opvolgers en hoe zij nu reeds een belangrijke rol spelen in het dagelijkse reilen en zeilen in de brouwerij. Het resultaat van de opnames is bijzonder fraai geworden! We zijn bijzonder trots op de samenwerking met de programmamakers met een openhartige portret als resultaat.

Misschien is niet iedereen in de gelegenheid geweest de uitzending te zien. Via de site van NPO Start kan iedereen de aflevering van ‘De Opvolgers’, die op dinsdagavond 7 augustus 2018 werd uitgezonden, gemakkelijk terug vinden en alsnog bekijken.

Klik hier als je direct wil kijken