Winkelwagen

RTL: ‘Humberto onderneemt’

By 1 maart 2021Nieuws
rtlzalfabier

Enige tijd geleden zijn we benaderd door het enthousiaste team van ‘Humberto onderneemt’. We waren dan ook zeer vereerd om te horen dat Humberto Tan ons had geselecteerd voor een nieuwe aflevering. In de indrukwekkende reeks afleveringen belicht Humberto een divers scala aan Nederlandse bedrijven met mooie, diepgaande verhalen en unieke producten.

Dat hij, als energieke duizendpoot, een fantastisch journalist is, hebben wij dan inmiddels ook ervaren. We kunnen beamen dat hij ons heeft getriggerd om te blijven ondernemen en kansen te blijven pakken, op eigen wijze en met de juiste koers voor ogen. Mooie, diepgaande dialogen brachten een prettige draaidag tot een succes. We zijn dan ook erg benieuwd naar het eindresultaat!

RTL ‘Humberto onderneemt’  is een programma van RTL en is wekelijks te zien op RTL-Z en RTL7. We houden u op de hoogte als de uitzending met onze familiebrouwerij gepland staat!

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”