Winkelwagen

Bezoek ons tijdens de Week van het Nederlandse Bier

By 2 mei 2022Nieuws
weeknlbier

Drie dagen lang genieten van de heerlijkste bieren uit eigen land. Van 19 t/m 29 mei vindt de 9e editie van de Week van het Nederlandse Bier plaats in de omgeving van de Grote Kerk in Den Haag. Hier presenteren ruim 40 Nederlandse brouwerijen meer dan 250 bieren. Ook Alfa Bier heeft hier haar eigen stand.

Tijdens dit bierfestival staat de Nederlandse biercultuur centraal en vinden allerlei activiteiten plaats, zoals masterclasses, brouwerijbezoeken, quizzen en proeverijen. De week gaat van start met het Nederlands Bierproeffestival.

Ben jij een groot bierliefhebber en wil je genieten van de heerlijkste Nederlandse bieren, waaronder die van ons? Dan zien we je graag tijdens de Week van het Nederlandse Bier!

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”