Winkelwagen

”Zo zie je maar, bier verbroedert”

By 1 november 2019Nieuws

”Bieske is als dialectband uit het zuiden van Limburg natuurlijk nauw verbonden met de regio. We zijn ontstaan uit de overtuiging dat het tijd was voor een nieuwe generatie Limburgstalige muziek. Zo hebben wij in 2018 ons album ‘Limburg Los’ gepresenteerd. Net als dat Alfa haar traditie om op ambachtelijke wijze bier te brouwen in stand houdt, willen wij de Limburgstalige muziek in stand houden. Een Limburgs familiebedrijf, dat spreekt ons aan. Als band zijn wij ook een familie. Dat moet ook, anders kun je nooit de energie en het plezier brengen en overdragen aan het publiek. Bieske staat bekend om de enthousiaste en energieke optredens. Voetjes van de vloer, een glimlach en lekker meezingen. Onze Bieske-familie groeit elke dag!
Na het succes van ‘Limburg Los’ hebben wij ons nieuwe nummer ‘Veer Geeve Gaas’, samen met een videoclip, uitgebracht. Wie de videoclip bekijkt zal daar regelmatig Alfa voorbij zien komen.
De simpele vraag richting Alfa of we überhaupt hun bier mochten gebruiken resulteerde in onverwachte steun bij de realisatie van onze videoclip. Zo zie je maar, bier verbroedert. Net zoals wij hopen dat onze muziek dat doet. En bier is uiteraard een van onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden en helemaal als dat Alfa is!

Veer Geeve Gaas”!

Bekijk de videoclip online hier!

 

Bron: Bieske

Alfa Bier

Alfa Bier

Gelegen in het unieke Limburgse heuvellandschap ligt onze familiebrouwerij. In 1870 opgericht door Joseph Meens en momenteel geleid door de 4e generatie in de hoedanigheid van Harry Meens. En de vijfde generatie staat te popelen om over een aantal jaren de familietraditie voort te zetten. “Bierbrouwen is passioneel bezig zijn met een product”